Monday, December 21, 2009

“Zeytin İskelesi” ilk reklam filmiyle ekranda





medyaloji
20 Aralık 2009,Pazar














Zeytinyağı pazarına ‘Zeytin İskelesi’ adıyla yeni bir marka daha katıldı. Markanın tanıtımı için hazırlanan reklam filmleri de TV ekranları aracılığıyla izleyiciyle buluşmaya başladı. İzlemek için tıklayın...
http://www.medyaloji.net/haber/_zeytin_iskelesi_ilk_reklam_filmiyle_ekranda.htm


Zeytin İskelesi, zeytinyağı pazarının en yeni markası olarak sektöre adım attı. Tariş'in eski Genel Müdürü Fatih Cenikli'nin yönetiminde İzmirli, Kuloğlu Grubu tarafından yaratılan Zeytin İskelesi markası, zeytinyağını mutfaklarda hak ettiği yerine geri getirmeyi amaçlıyor.

Zeytin İsklesi, ambalajı ile farklılaşıyor
TV ekranlarında izleyiciyle buluşan reklam filmleri ise markanın farklılaştığı temel noktayı, ambalajını işaret ediyor. Reklam, zeytinyağının korunması, tazeliğinin, doğallığının bozulmaması için ışıktan uzak durması ve dolayısıyla koyu renk şişede sunulması gerektiği bilgisini izleyiciye sunarken markanın ambalajını da ekrana getiriyor.

Markanın, Ege bölgesi menşeli olduğuna da dikkat çeken reklam filmi ‘Sadece Ege, sadece naturel’ sloganıyla ekrana geliyor. Zeytin İskelesi’nin iki farklı versiyonla izleyiciyle sunulan reklam filmleri 18 Aralık’tan beri yayınlanıyor.

No comments: