Monday, April 02, 2007

Zeytin Dostları Kutlama Yemeği

Zeytindostları kuruluşlarının 1. yılında Kutlama Yemeğinde bir araya geliyor.
Kuruluşu ile çığ gibi büyüyen, kısa zamanda önemli işler yapan ve plandığı projelerle de önemli işler yapmaya namzet Zeytindostları Derneği, 1. Kuruluş yılını 27 Nisan'da kalabalık bir yemekle kutlayacak.

Konuyla ilgili Zeytindostu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin ÖLKEN şu açıklamayı yaptı :

"Sevgili Zeytindostları, Derneğimizin kuruluşunun üzerinden tam bir yıl geçti.

24 Mart 2006’da kurulan derneğimiz bir yıl içinde çok önemli projelere imza attı, kısa sürede sektörün referans noktası haline geldi. Giderek artan üye sayımız ve gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle sesini ulusal ve uluslar arası platformlarda daha da güçlü duyurmaya başlayan derneğimiz yeni dönemde de sektörün geleceğine yön verecek projelerin uygulayıcısı olacaktır.

Sektörün tek ihtisas fuarı olan Anatolive’i 2008’de daha geniş katılımlı düzenlemek için çalışmalara şimdiden başladık. Anadolu’yu karış karış dolaşacak Zeytindostu Tır’ı projesi için fizibilite çalışmaları devam ediyor.

Tüm bu çalışmaları aile ortamında konuşmak, yeni projeler için güç birliği yapmak ve geçmiş dönemlerdeki anılarımızı ve gururumuzu paylaşmak amacıyla 1. Kuruluş Yıldönümü Yemeği düzenlemiş bulunuyoruz. 27 Nisan 2007 Cuma Gecesi Saat:20.oo da İzmir-Bostanlı Altınbalık Restaurant’da gerçekleştireceğimiz yemeğimize ailenizle beraber katılımınız, dayanışmamızı güçlendirecek ve bizlere onur verecektir. Yemeğimize katılım bedeli 60 YTL olarak belirlenmiştir. Katılım talepleriniz, katılacak kişi sayısı ve rezervasyonlarınız için derneğimizi aramanızı rica ederiz.
Saygılarımla,"

No comments: