Thursday, March 04, 2010

TARİŞ Başkanına çetin rakip çıktı

Zeytin Ağacı
4 Mart 2010,Perş.


Aydın Köşk Zeytinyağı Kooperatifinde TARİŞ Temsilcisi olan Aydınlı üretici Hasan Köşklü TARİŞ Zeytinyağı Birliği Yönetimine aday oldu.

Aydınlı zeytin üreticisi Hasan Köşklü, 10 Mart’ta yapılacak olan Genel Kurulda, şu anda TARİŞ Zeytinyağı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Cahit Çetin’in listesine rakip oldu. Seçim sürecinin içinde bulunduklarını ve çalışmalara başladıklarını anlatan Köşklü, “Ben ve arkadaşlarımdan oluşan bir liste Sayın Çetin’in listesine alternatif olarak seçimlere katılıyor” dedi. Birliğin içinde bulunduğu kötü durumdan yalnızca, IMF, Dünya Bankası gibi kurumların sorumlu tutulamayacağını anlatan Köşklü sözlerini şöyle sürdürdü;

“Ben ve arkadaşlarımdan oluşan bir liste sayın Çetin’in listesine alternatif olarak seçimlere katılıyor. Şunu söylemem gerek, seçimlerde her ne kadar başkanlık önemli gözükse de takım çalışması yapabilecek kişilerden oluşan bir yönetimin ortaklarımıza kooperatiflerimize birliğimize çalışanlarımıza ve sektöre daha yararlı çalışmalar yapabileceği açıktır. Tarımda yeniden yapılandırma döneminin başladığı ve yeterince akıllıca kullanamadığımız 16 Haziran 2000′den bu yana geçen sürede Ortaklarımız-Kooperatiflerimiz ve Birliğimizin içinde bulunduğu kötü durumdan yalnızca iç ve dış güçlerin sorumlu tutulmasını doğru bulmuyorum.”

No comments: