Saturday, July 22, 2006

FOODAPEST 2006 Fuarı, Budapeşte-Macaristan



FOODAPEST 2006
7. ULUSLARARASI GIDA – İÇECEK, GIDA İŞLEME VE AMBALAJ FUARI



TÜRKİYE MİLLİ KATILIMI
21 – 24 Kasım 2006
Budapeşte - MACARİSTAN


Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş., Türkiye’nin dış pazarlara açılmasında üstlenmiş olduğu sorumluluk ile, geleneksel lider yurtdışı fuar organizasyonları kapsamında, 21 – 24 Kasım 2006 tarihlerinde, FOODAPEST FUARI’nda TÜRKİYE MİLLİ KATILIMI’ nı gerçekleştirecektir.

1990 yılındaki rejim değişikliğini takiben Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri arasında serbest Pazar ekonomisine geçişte en başarılı başlangıcı yapan Macaristan’da, Orta Avrupa’da gerçekleştirilen tüm yabancı sermaye yatırımlarının yarıya yakını gerçekleştirilmektedir. Macaristan, bölgedeki diğer ülkelerle karşılaştırıldığında ticarette serbestleşmeye erken başlamış ve hızla ilerlemiştir.

Macaristan, coğrafi konumu dolayısıyla Orta Avrupa ve Balkan ülkelerinin kesiştiği noktada bulunması, bu ülkeye lojistik açıdan ayrı bir önem yüklemektedir.

2 yılda bir düzenlenen fuara 2004 yılında katılan 774 firmanın 300’e yakınını yurtdışı firmalar oluşturmaktadır. Avusturya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Danimarka, İtalya, Fransa, İspanya, Yunanistan, Sırbistan Karadağ, Hırvatistan, Slovakya ve Kanada’nın da Milli Katılım yaptığı fuarın katılımcılarının %73’ü FOODAPEST 2006 Fuarı’na katılmayı düşündüklerini belirtmiştir.

FUARIN KAPSAMI

· Gıda – İçecek
· Gıda İşleme ve İçecek Teknolojileri
· Ambalaj
· Un Değirmen Teknolojileri
· Soğutma – Ölçme & Kontrol Teknolojileri
· Temizleme Gereçleri ve Malzemeleri
· Otel & Endüstriyel Mutfak & Süpermarket & Mağaza Ekipmanları

DETAYLI BİLGİ İÇİN; 0 212 886 68 43 (70) hat no’lu telefondan arayabilir ya da tuyapoverseas@tuyap.com.tr mail adresi aracılığı ile TÜYAP TÜM FUARCILIK YAPIM A.Ş. Yurtdışı Fuarlar Grubuna yazabilirsiniz .

No comments: