Thursday, August 03, 2006

Z&Z Akdeniz Kültürü Dergisi



Z&Z Akdeniz Kültürü Dergisi Eylül ayında okurlarıyla buluşuyor

Anadolu’nun Akdeniz’le kucaklaştığı noktada, Akdeniz Çanağı’nın tamamlayıcı parçası olan Türkiye’de bu kültürün en önemli parçası olan Zeytin ve zeytinyağının sorunlarını ve geleceğini şekillendirmek üzere sektörün sesi olacak Z & Z Dergisi çok yakında okuyucularıyla buluşacak.

Zeytin ve zeytinyağının gerek yurt içi tüketiminin artırılması, gerekse dış pazarlarda hak ettiği yeri alması için yapılan çalışmalara destek vermek, Ölmez Ağacı’nın değerini geniş kitlelere duyurarak kamuoyu oluşturmak için çıkılan yolda her ay sektörün tüm ilgili kesimleri ve Akdeniz Kültürü’ne ilgi duyan okurlarla bir araya gelecek.

Ülkemizin her köşesinden ve tüm Akdeniz’den başta zeytin ve zeytinyağı olmak üzere, Akdeniz Kültürü’nün tüm renklerini sayfalarına taşıyacak Z&Z Akdeniz Kültürü Dergisi ’nde Reşat AKKAN, Yeşim BEYLA, Metin ÖLKEN, Ünal IRKDAŞ, Zafer ÖZER gibi sektörün tanınmış isimleri de görüşlerini okurlarla paylaşacak.

Ülkemizde öncelikle zeytin ve zeytinyağı olmak üzere Akdeniz Kültürünün her rengini yaşatmak, sorunlarına çözüm üretmek ve tüm gelişmeleri okurlarıyla paylaşmak üzere çıkılan yolda her kesime eşit mesafede durarak, hem bilimsel hem de aktüel bir bakış açısıyla bu kültürü konu edinen Dergi, katılımcı bir yayıncılık anlayışı sergileyecek. Sadece okunan değil, okurlarıyla gelişen, şekillenen bir formasyona sahip olacak.

Eylül ayında ilk sayısını okurlarıyla buluşturmayı planlayan Dergiye emek verenler, Z & Z ’nin sektöre yeni bir soluk getireceğine inanıyor ve bunun coşkusunu yaşıyorlar.
Bu coşkuyu okurlarıyla paylaşmayı diliyor; yazıları ve görüşleriyle Akdeniz yolculuğuna birlikte katılmayı bekliyorlar.

Ayrıntılı bilgi için : Sinan KESKİN
0 536 471 20 06
zzdergisi@gmail.com

No comments: