Tuesday, February 22, 2011

Orkide'ye turizmci ve otelcilerden yoğun ilgi

Yeni Asır Gazetesi
21 Şubat 2011,P.Tesi


Orkide Yağları, Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı "Food Product 2011" de geniş ürün yelpazesini sektörle paylaştı. Orkide Yağları ve İdeal Orkide ile hazırlanan pasta ve kurabiyeler, ziyaretçilerden tam not aldı.
Orkide Yağları Antalya EXPO Center'da düzenlenen 18'inci Uluslararası Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı "Food Product 2011"de geniş ürün yelpazesini sektörle paylaştı.
İdeal Orkide markasıyla endüstriyel pazardaki ağırlığını artıran Orkide Yağları'nın renkli standı, özellikle otelciler ve turizm firmalarının ilgisiyle karşılaştı.
Orkide Yağları ve İdeal Orkide ile hazırlanan pasta, lokma ve kurabiyelerin konuklara ikram edildiği standa konuk olan yerli ve yabancı ziyaretçiler, Orkide ürünlerine tam not verdi.
Orkide Yağları yetkilileri, Anadolu, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerindeki otel, restoran, fast food kuruluşları, kafeterya, pastane zincirleri, süpermarket, gıda toptancıları, üniversite, okul kantinleri, resmi kurumlar, hastaneler, yurtlar, orduevleri ve yemek fabrikalarının yoğun katılım gösterdiği fuarda bayi ve müşterileriyle bir araya gelerek önemli ikili görüşmelerde bulundu.

'Markamız biliniyor'
Orkide Yağları İç Satış ve Pazarlama Müdürü Kaya Büker, Endüstriyel Ürünler Satış Müdürü İbrahim Şener, Reklâm-Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Erol ve İstanbul Bölge Müdürü Müfit Kantarcı'dan oluşan Orkide ekibi, fuarın marka bilinirliğini arttırmada çok büyük rol oynadığını ifade etti.

'Yabancıların gelmesi önem taşıyor'
Türk gıda sektörünün en büyük ticari fuarı olarak bilinen Anfaş Fuarı'nın Orkide markası için büyük önem taşıdığına vurgu yapan Orkide Yağları İç Satış ve Pazarlama Müdürü Kaya Büker, iç piyasa kadar yabancı sektör temsilcilerinin de fuarda bulunmasının ülkemizin gıda ve gıdaya bağlı sanayisinin gelişimi adına olumlu olduğunun altını çizdi.
Endüstriyel Ürünler Satış Müdürü İbrahim Şener de fuarın özellikle endüstriyel yağ pazarı için önemli bir platform oluşturduğunu söyledi.

No comments: