Friday, April 11, 2008

ANATOLİVE II. AVRASYA ZEYTİN, ZEYTİNYAĞI VE PROSESLERİ FUARI ETKİNLİK PROGRAMI

17 Nisan 2008, Perşembe

10:00–19:00 Anatolive Fuarı Ziyaret Saatleri
10:00–19:00 Zeytin Zeytinyağı Müzesi Sergi
Yer: İstanbul Fuar Merkezi 9 No’lu Salon (Müze)
10:00–19:00 Zeytinyağlı Yemekler Fotoğraf Sergisi
İsmail Acar’ın Objektifinden
Yer: İstanbul Fuar Merkezi 9 No’lu Salon Girişi (Fuaye)
11:00–18:00 Kalp Taraması (Türk Kalp Vakfı-Zeytindostu Derneği)
Yer: İstanbul Fuar Merkezi 9 No’lu Salon Girişi (Fuaye)
11:00 Anatolive Fuarının Resmi Açılış
Yer: İstanbul Fuar Merkezi 9 No’lu Salon Girişi
Açılış Konuşmaları
Sayın Metin Ölken Zeytindostu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Sayın Oğuz Satıcı TİM Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı
Sayın Edip Uğur TBMM Zeytinyağı Komisyonu Başkanı
12:00 Olive Oil Quality Yarışması Ödül Töreni
Yer: 9 Nolu Salon Fuaye
15:00 – 16:00 Kalbimiz ve Zeytinyağı Paneli (Türk Kalp Vakfı-Zeytindostu Derneği)
Konuşmacılar
Sayın Çetin Yıldırımakın Türk Kalp Vakfı Başkanı
Sayın Prof. Dr. Nurgül Keser Türk Kalp Vakfı Üyesi
Sayın Semra Kara Zeytindostu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi
Yer: Kapadokya Toplantı Salonu
16:00 Verde Mutfağı - Zeytinyağlı Yemek Demonstrasyonu
İspanyol ve Türk Mutfağı
Yer: 9 Nolu Salon, Verde Mutfağı
16:30-18.30 Söz Sektörün
TBMM Zeytinyağı Araştırma Komisyonu Sektörle Buluşuyor
Yer: Kapadokya Toplantı Salonu

18 Nisan 2008, Cuma

10:00–19:00 Anatolive Fuarı Ziyaret Saatleri
10:00–19:00 Zeytin Zeytinyağı Müzesi Sergi
Yer: İstanbul Fuar Merkezi 9 No’lu Salon (Müze)
10:00–19:00 Zeytinyağlı Yemekler Fotoğraf Sergisi
İsmail Acar’ın Objektifinden
Yer: İstanbul Fuar Merkezi 9 No’lu Salon Girişi (Fuaye)
12:00 Verde Mutfağı - Zeytinyağlı Yemek Demonstrasyonu
İspanyol ve Türk Mutfağı
Yer: 9 Nolu Salon, Verde Mutfağı
14:00 – 15:00 AB Yolunda Türk Zeytin ve Zeytinyağı Sektörü (Zeytindostu Derneği)
Konuşmacılar
Tarımda AB sürecinin gerektirdikleri ve etkisi
Sayın Elif Ülkü Skinner İktisadi Kalkınma Vakfı, Tarım Kıdemli Uzmanı
Zeytinyağı sektöründe yapılması gereken AB uyum çalışmaları
Sayın Evren GÜLDOĞAN ACT İstanbul Danışmanlık, AB Uzmanı
AB uyum sürecinde zeytin zeytinyağı sektörünün sorunları
Sayın Metin Ölken Zeytindostu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Yer: Kapadokya Toplantı Salonu
15:00-16:00 Alım Heyeti toplantıları
Yer: 9 Nolu Salon, Lounge
16:00 Verde Mutfağı - Zeytinyağlı Yemek Demonstrasyonu
İspanyol ve Türk Mutfağı
Yer: 9 Nolu Salon, Verde Mutfağı

19 Nisan 2008 , Cumartesi

10:00–18:00 Anatolive Fuarı Ziyaret Saatleri
10:00–18:00 Zeytin Zeytinyağı Müzesi Sergi
Yer: İstanbul Fuar Merkezi 9 No’lu Salon (Müze)
10:00–18:00 Zeytinyağlı Yemekler Fotoğraf Sergisi
İsmail Acar’ın Objektifinden
Yer: İstanbul Fuar Merkezi 9 No’lu Salon Girişi (Fuaye)
12:00 Verde Mutfağı - Zeytinyağlı Yemek Demonstrasyonu
İspanyol ve Türk Mutfağı
Yer: 9 Nolu Salon, Verde Mutfağı
15:00 Verde Mutfağı - Zeytinyağlı Yemek Demonstrasyonu
İspanyol ve Türk Mutfağı
Yer: 9 Nolu Salon, Verde Mutfağı

No comments: