Thursday, January 08, 2009

Ravika'dan zeytinyağı tanıtım projesi

Referans
07 Ocak 2009,Çarş.


Türk zeytinyağının dünyada hak ettiği konuma ulaşmasına destek olmak için büyük bir tanıtım projesi başlatan Ravika Zeytinyağı, ilk durak olarak Uzakdoğu'yu seçti.
Ravika, Türkiye ile Tayland arasındaki diplomatik ilişkilerin 50. yıldönümünde Bangkong'taki Dusit Thani Hotel'de "Ravika ile Türk Yemekleri Haftası" düzenledi. Özel bir gala yemeğiyle başlayan etkinliğe, aralarında çok sayıda bürokrat, michelin yıldızlı restoranların şefleri ve Uzakdoğu'nun en etkili gurmelerinin bulunduğu toplam 3 bin 600 kişi katıldı.

Gala yemeğinde konuşan Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Keskinoğlu, "Türk mutfağı, Asya'dan Avrupa'ya, Kafkaslar'dan Arap yarımadasına içinde birçok etkiyi barındıran binlerce yıllık bir kültürün sentezi. Üstelik zeytinyağlıları başlı başına bir kategori olarak ele alan tek mutfak. Biz Ravika ile başka ülkelerin kapılarını aralarken sahip olduğumuz bu büyük zenginliği de tüm dünyayla paylaşmak istiyoruz" dedi. Keskinoğlu, benzer etkinlikleri Toronto, New York, Singapur ve Hong Kong'da da hayata geçirmeyi istediklerini söyledi.

No comments: