Thursday, September 04, 2008

Zeytin Tüneli Otobüsü Ardahan'da

Kenan MOLLA
AHA


Akhisar'da yetişen Zeytin ve Zeytinyağını üreten çiftçiler, kaliteli ürünlerini tüm Türkiye'ye tanıtmak için Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Derneği ve Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) destekleriyle il ve ilçeyi gezen "Zeytin Tüneli " otobüsünün ikinci durağı Ardahan ili oldu. Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Derneği, üreticilerinin üretmiş olduğu natürel zeytin ve zeytinyağını tüm Türkiye'ye tanıtım projesi kapsamında "Zeytin Tüneli" otobüsü Ardahan'da da stand açtılar.

Akhisar zeytininin tüm Türkiye tanıtılması amacıyla yapılan organizasyon kapsamında aracı ziyaret eden Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu, Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Akdeniz, ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Cengiz Demirci'in katılımıyla araç ziyarete açıldı.

Zeytin ve Zeytinyağcılar Derneğinin, ATSO ve 46 marka firma sponsorluğunda tüm Türkiye'yi gezecek olan "Zeytin Tüneli" otobüsü, saf zeytin yağı ve zeytin tanıtımı yapılmakla birlikte ürün çeşitlerinde tanıtıyor. Amaçlarının zeytin ve zeytinyağı markasının tanıtılması ve insanlarımıza marka ve kalite konusunda bilgi sahibi etmektir diyen Akhisar Zeytin ve Zeytinyağcıları Dernek Başkanı Ahmet Gezgin "Akhisar'da bulunan 45 zeytin ve zeytinyağı üreticisi firmayla bağlantı kurmak isteyen esnaflara da bu konuda yardımcı olmaktayız. Amacımız Türkiye'de hem zeytin hem zeytinyağının hem de Akhisar'ın tanıtımlarını yaptıklarını, ülkemizde düşük olan zeytinyağının kullanımını arttırmak istediklerini" anlattı.

No comments: