Monday, August 18, 2008

PENGUEN'DEN ZEYTİNYAĞLI KAVRULMUŞ ISPANAK KONSERVESİ

CHA
18 Ağustos 2008,Pazartesi


Gıda sektöründe öncü firmalardan olan Penguen Gıda, Türkiye'de ilk ve tek olan konserve ıspanağı yemeye hazır bir şekilde üretti.

Türk Mutfağı'nda beğenilen bir çok çeşidiyle sofraların vazgeçilmezi olan ıspanak, özellikle ayıklanması ve iyice yıkanması ev hanımları için problemli olan bir sebze. Hayatı kolaylaştırmayı, ürünlerini lezzetli ve sağlıklı şekilde, güvenle tüketilebilecek durumda sunmayı prensip edinen Penguen Gıda, şimdi de konserve ıspanağı üretti.

Taze ve kaliteli ıspanaklar toplanması, ayıklanması, yıkanması, soğanla zeytinyağında pişirilmesi ile üretilen Penguen Ispanak konservesi, yemeğe hazır halde sağlıklı 520 gramlık cam kavanozlarda piyasaya sunuluyor. Sofraların vazgeçilmezi olan ıspanak, bundan böyle konserve olarak her mevsim tüketicilere sunuluyor. Yumurtalı, yoğurtlu, kıymalı, börek içinde yada garnitür olarak ızgara etlerin yanında kullabilecek olan ıspanak konservesi, hem çok pratik hem de ekonomik bir alternatif. Kalp dostu olduğu bilinen "sızma zeytinyağı" ile üretilen Penguen Ispanak konservesi, Vitamin A, Vitamin C, Demir ve Kalsiyum içeriyor.

No comments: