Sunday, August 10, 2008

Satılan her 430 gram zeytin için bir fidan

Haber Ekspres
09 Ağustos 2008,Cumartesi


Ege Orman Vakfı tarafından üretilen zeytinleri satın alacak müşteriler adına fidan dikilmesine yönelik olan ve TANSAŞ ile ortak hazırlanan sosyal sorumluluk projesi, protokolün imzalanmasıyla başladı.

Migros İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Demir Aytaç, Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Narin'le birlikte protokolü imzaladıktan sonra yaptığı konuşmada, Tansaş olarak bugüne kadar tüketicilerle çok sayıda projeye imza attıklarını, imzalanan bu protokolle de önemli projeyi daha hayata geçireceklerini kaydetti. Ege Orman Vakfı tarafından Menderes Oğlananası mevkisinde, 2002 yılında 900 dekarlık alanda dikilen zeytin fidanlarından elde edilen zeytinlerin, bugünden itibaren Tansaş mağazalarında satışa sunulacağını dile getiren Aytaç, 430 gramlık kavanozlarda 5,5 YTL'den satışa sunulan bu zeytinlerden satın alan müşteriler adına birer fidan dikileceğini söyledi.

Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Narin de, bu çalışmayla bölgeye 20 bin ağaç kazandırılmasının planlandığını ifade etti.

No comments: