Monday, September 24, 2007

Burhaniye Zeytincilik Organize Sanayi Bölgesi 2008 Yatırım Programına Alınacak


Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde Kurulması Planlanan Zeytincilik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İnşaatının 2008 Yılı Yatırım Programına Alınacağı Bildirildi.
(İhlas Haber Ajansı)(SŞ-MŞ)
24.09.2007


Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde kurulması planlanan Zeytincilik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi inşaatının 2008 yılı yatırım programına alınacağı bildirildi.

AK Parti Burhaniye İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, ilçede kurulması planlanan Zeytincilik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi inşaatının 2008 yatırım programına alınacağını müjdeledi. Özgün, parti binasında İlçe Başkanı İhsan Karagöz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. İl Genel Meclisi'nden gerekli onayın çıktığını belirten Özgün, Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan ÇED raporu alınacağını bildirdi.

Zeytincilik OSB konusunu yakından takip ettiklerini belirten Özgün, "Zeytincilik OSB inşaatının 2008 yılı programına alınmasını sağlayacağız. İl Genel Meclisi'nden çıkan onaydan sonra şimdi Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan ÇED raporu çıkacak. Bunun devamında da 2008 yılı yatırım programına alınmasını sağlayacağız. Milletvekili arkadaşlarımızla beraber bunu titizlikle takip ediyoruz. Ayrıca kuraklıktan zarar gören zeytin üreticilerinin borçlarının bir yıl ertelenmesi ve zeytinyağına verilen pirimin artırılması için de çalışıyoruz" dedi.

Milletvekili İsmail Özgün, AK Parti İlçe Başkanı İhsan Karagöz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zeytincilik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacak alanda incelemeler yaptı.

No comments: