Friday, September 07, 2007

MARMARABİRLİK: Zeytine Zam Yok‏


Ticaret Gazetesi
05-Eylül-2007


Ramazan öncesi birçok gıda maddesinde zam sağanağından söz edilirken,zeytinin patronu konumundaki MARMARABİRLİK'ten, Ramazan öncesi zeytine zam yapılmayacağı açıklaması geldi. MARMARABİRLİK Yönetim KuruluBaşkanı Refi Taviloğlu, Ramazan öncesinde pek çok üründe fiyatlarınyükselme gösterdiği, buna rağmen sofraların değişmezlerinden olanzeytine zam yapmayacaklarını söyledi.

MARMARABİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Refi Taviloğlu konuya ilişkinaçıklamasında, Ramazan öncesinde ve Ramazan süresince zeytinde fiyatdeğişikliğine gidilmeyeceğini işaretleyip altını çizerken, bu konudakararlılıklarını dile getirdi.

Bu arada, tüketicileri sağlıksız koşullarda üretilen ve ambalajsız satılan ürünlere itibar etmemeleri konusunda da uyaran Taviloğlu,vatandaşların MARMARABİRLİK markalı zeytinleri güvenle yiyebileceğini vurguladı.

MARMARABİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Refi Taviloğlu, "Türkiye'nin enbüyük zeytin kuruluşu MARMARABİRLİK'in, zeytin piyasasında bir dengeunsuru olduğu dikkate alındığında, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezizeytini, tüketici bir süre daha zamsız yiyebilecek" diye konuştu.

No comments: