Thursday, July 17, 2008

Ravika, kalitesini belgeledi

Yeni Asır
17 Temmuz 2008,Perş.


Tüv Rheinland Sertifikasyon Kuruluşu'nun denetlediği Ravika, tüm denetim aşamalarını tamamlayarak en üst düzey kalite belgesi olan, "BRC-A Kalite" belgesini almaya hak kazandı. Keskinoğlu Şirketler Grubu'nun yatırımı olan Ravika Zeytinyağı, kaliteli üretimi sayesinde dünyada sayılı markalara verilen British Retail Consortium'un (BRC) kalite belgesini almaya hak kazandı.

DOĞRU ÜRETİM
BRC belgesini en üst seviyeden aldıklarını söyleyen Keskinoğlu Şirketler Grubu Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, "Üretime başladığımız ilk günden bu yana kaliteli ve doğru üretim anlayışımız sayesinde Avrupa'nın seçkin markaları tarafından alınabilen BRC belgesini aldık. Keskinoğlu olarak en önemli kriterimiz tüketicilerimize ulaşan ürünün maksimum oranda güvenilir ve hijyenik olmasıdır. BRC-A kalite belgesinin AB'ye ihracat yolunda şirketimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.

İHRAÇ EDİLİYOR
Ravika Zeytinyağı'nın Bulgaristan, Bosna Hersek, Azerbaycan, Hong Kong, Singapur, Rusya, Amerika, Kanada, Kosova, Makedonya, Çin, Norveç, Hindistan, İran ve Dubai'ye ihraç edildiği belirtildi.

No comments: