Wednesday, April 23, 2008

Eto Başkanı Ürer, Edremit'in Kabuğunu Kırdığını Söyledi

İHA
22 Nisan 2008,Salı


Edremit Ticaret Odası (ETO) Başkanı Erol Ürer, ilçenin kabuğunu kırdığını belirterek, Edremit zeytin ve zeytinyağının Türkiye ve dünyada aranır hale geldiğini söyledi.

ETO Başkanı Erol Ürer, 2. Avrasya Zeytin Zeytinyağı ve Prosesleri Fuarı Kongresi'ne 11 zeytinyağı firmasıyla katıldıklarını dile getirerek, gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını anlattı. Firmaların, Edremit'i en iyi şekilde temsil ettiğini vurgulayan Ürer, "Fuarda, Selin Ertür, 'Selatin' markasıyla 1.Ulusal Natürel Sızma Zeytinyağı kalite yarışmasında birincilik ödülüne layık görüldü. Semercioğlu firması da 'Semercioğlu' markasıyla 1.Ulusal Naturel Sızma Zeytinyağı kalite yarışmasında birinci mansiyon ödülüne layık görüldü. Bu dereceler İtalya'da yapılan tahliller neticesinde elde edilmiştir. Bu başarı tüm sektördeki arkadaşlarımızındır. Kendilerini kutlar, ileride daha büyük başarılara ulaşacaklarına inanıyorum," dedi.

Fuara Midas, Selatin, Akpak, Ören Zeytincilik, Drop, Semercioğlu, Ferhatoğlu, Yağsan, İdamis, Edremit, Yağcı Gıda firmaları katıldı.

No comments: