Wednesday, May 21, 2008

Gemlik'te Özlem A.Ş.,üreticilerle geleneksel buluşmasını gerçekleştirdi..

Tarım Merkezi
21 Mayis 2008,Çarsamba


Gemlik'te 1999 yılında 8 iş adamının bir araya gelerek kurdukları Özlem A.Ş. her yıl düzenlediği üreticisi ile kaynaşma günü proğramını bu yıl da kalabalık bir katılımla Özbir üretim tesisleri ve genel müdürlük merkezinde gerçekleştirdi.

Özbir A.Ş. Genel Müdürü Hayrullah Özaydın'ın açılış konuşması ile başlayan programa, Orhangazi, İznik ve Mudanya başta olmak üzere çok sayıda bölgeden 300 civarında zeytin üreticisi katıldı. Genel Müdür Özaydın yaptığı konuşmada, "10 yıla yaklaşan bir süreçte Gemlik tipi zeytin üretiminde oldukça büyük mesafeler katettik. Bunu burada bulunan değerli üreticilerimize borçluyuz. Her ülkenin, ilin ya da ilçenin kendine özgü bir ürünü var, Hollanda'nın peyniri, Bursa'nın şeftalisi gibi. Gemlik'in de zeytini meşhur. Gemlik denilince aklımıza zeytin geliyor, Gemlik zeytinini de uluslararası pazara sunan bizleriz" dedi.

Hayrullah Özaydın konuşmasında aralarında yurt dışından gelen çok sayıda yabancı işadamının da bulunduğunu belirterek, "Bu bizler için büyük bir pazar payı. Sizler için de elinizde bulundurduğunuz ürünün en iyi şekilde değerlendirilmesi anlamına geliyor" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Özbir A.Ş. tarafından belirlenen çok sayıda üreticiye şirket ortakları tarafından birer plaket verildi. Her yıl geleneksel hale getirilen üretici ile kaynaşma günü çeşitli ikramlarla son buldu.

No comments: