Thursday, May 01, 2008

Refi Taviloğlu güven tazeledi

Olay
01 Mayis 2008,Perş.


"Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği olağan genel kurulunda, Refi Taviloğlu başkanlığındaki yönetim güven tazeledi."

Marmarabirlik`ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Birlik`in Başköy`deki tesislerinde dün gerçekleştirilen ve 252 delegeden 246`sının katıldığı genel kurulda tek liste ile seçime gidildi. Yapılan seçimde Refi Taviloğlu, İbrahim Aksoy, Mazhar Panzehir ve Kemal Dinç`ten oluşan asil yönetim kurulu listesi ile Recep Eren, Hüseyin Peker, Basri Beyhan ve Kahraman Koçer`den oluşan yedek yönetim kurulu listesi 183 oy alırken, boş oylar ise 41`de kaldı.

ÇÖZÜM İŞBİRLİĞİNDE:
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Refi Taviloğlu, genel kuruldaki konuşmasında mazot, gübre ve ilaç girdilerindeki artışa ve ürün gelirlerindeki düşüşe işaret etti. Marmarabirlik dışındaki tüm birliklerin devlete olan borcunu bile ödeyemez duruma geldiğini dile getiren Taviloğlu, zeytin sektöründeki gelişmelerin iyi yönde olmadığını, çıkış yolunun ise sektördeki üretici, tüccar, yönetici, siyasetçi ve bürokrasinin işbirliğinden geçtiğini ifade etti.

No comments: