Wednesday, May 14, 2008

kongreye davet‏


I. ULUSAL ZEYTİN ÖĞRENCİ KONGRESİ 17 MAYIS 2008
CUMARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR


Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu tarafından 17-18 Mayıs 2008 tarihleri arasında “I. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi” düzenleniyor. Ülkemizde ilk defa yapılacak olan ve sektörle ilgili gençlerin konuşacakları, bildirilerini sunacakları bir atmosferde gerçekleştirilecek olan “I. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi” Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezinde yapılacak. Yetiştirmeden, zeytinyağının eldesine ve zeytin yan ürünlerinin değerlendirilmesine kadar tüm konuların ele alınacağı bilimsel programın açılışı 17 Mayıs Cumartesi günü saat 09.30’da Balıkesir ve Edremit protokolü ile sektör temsilcilerinin hazır bulunacağı törenle yapılacak.

Kongreye Uludağ Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Ege Üniversitesinden hocalar ve öğrenciler, Çukurova Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü ve Bağcılık Araştırma Enstitüsünden araştırmacılar katılacaktır. Kongrede sunumlar ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri tarafından yapılacaktır.

Kongre düzenleme kurulu üyeleri tüm katılımcıların görüşlerini alarak, yeni hedefleri olan Uluslararası Zeytin Kongresini tartışmaya açacaklardır. “Önce Eğitim; Hedef Gençler” diyerek yola çıkan kurul üyeleri; zeytini ve zeytinyağını seven, ilgi duyan, üreten, tüketen herkesi kongreye izlemeye davet etmektedir.

No comments: