Wednesday, May 28, 2008

ULUSAL ÖĞRENCİ KONGRESİ KOMİTESİ'NDEN BAŞKAN BOZBEY'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İHA
28 Mayıs 2008,Çarş.


Edremit ilçesinde Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) önderliğinde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen "1. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi" sonrasında, kongre komitesi bir araya gelerek, Belediye Başkanı Yunus Bozbey'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye'de ilk kez Edremit'te yapılan ve Edremit Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) ev sahipliğinde, Edremit Belediyesi Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde 2 gün süreyle gerçekleştirilen öğrenci kongresine katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlar plaketle ödüllendirildi. Edremit MYO Müdürü Yrd. Doc. Dr. Sakin Vural Varlı, Yüksek Okul Sekreteri Cemalettin Erkal ve Kongre Sekreteri Öğretim Görevlisi Mücahit Kıvrak, Belediye Başkanı Yunus Bozbey'i makamında ziyaret ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti. Kongre düzenleme kurulu üyeleri, başkan Bozbey'e yaptığı maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Bozbey, "Türkiye'de ilk kez Edremit'te düzenlenen bu başarılı etkinliğin mimarları sizsiniz. Biz sadece destek olmaya çalıştık. Bölgemiz ve gelecek nesillerin yetişmesinde büyük katkısı olacağını düşündüğüm bu kongrenin devamlılığını diliyorum. Ayrıca eğitime her zaman destek vereceğimizi de bilmenizi isterim" dedi.

No comments: