Wednesday, February 27, 2008

ANATOLİVE 2008'E KATILIMLAR ARTIYOR‏


Ezgi-A Fuarcılık ve Zeytindostu Derneği partnerliğinde, DTM, TİM ve EİB'nin stratejik destekleri, KOSGEB, İzmir Ticaret Odası'nın teşvikleri ile gerçekleştirilecek 2. Anatolive Avrasya Zeytin-Zeytinyağı ve Prosesleri Fuarı'na katılımlar artıyor.

KALİTE YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİ ANATOLİVE'DE
Katılımcıların yoğun talebi ile iki kat büyüyen fuar Akdeniz mutfağı tadım panelinden, Zeytindostu Derneği'nin birincisini düzenlediği 'Kaliteli Zeytinyağı' yarışmasına kadar birçok etkinliğe sahne olacak. 17-19 Nisan 2008 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde sektör profesyonellerini ağırlayacak olan Anatolive Fuarı; katılımcı,izleyici ve kamuoyuna Türkiye'nin zeytin ülkesi olmasının yanında bölgelerin etnik ve kültürel özelliklerini ortak bir mekanda vurgulayabilecekleri, bölgelerini yine aynı mekanda tanıtabilecekleri bir ortam hazırlıyor.

DTM DIŞ ALIM HEYETLERİ GETİRİYOR
Fuarın en önemli amaçlarından biri olan uluslararası pazarlar ve uluslararası bağlantılar anlamında da önemli adımlar atılmakta. Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın (DTM) çalışmaları sonucunda fuara Türk firmalarının tanıtımı ve sıcak bağlantıların yapılması amacıyla hedef ülkelerden alım heyetleri getirilecek.

KONUK ÜLKE İSPANYA
İspanya Dış Ticaret Enstitüsü (ICEX), İspanya Devleti adına Anatolive ile işbirliği kararı aldı. İspanya - Anatolive işbirliğinde üç gün boyunca günde iki kez olmak üzere Akdeniz mutfağının lezzetli çeşitlerinden tanıtım aktiviteleri gerçekleştirilecek.

ZEYTİN-ZEYTİNYAĞI TANITIM KOMİTESİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER
Fuar süresince Zeytin - Zeytinyağı Tanıtım Komitesi'de katılımcı ve ziyaretçilere yönelik düzenleyeceği birçok farklı etkinlik ile sektöre ışık tutacak.

KOSGEB DESTEĞİ
Ayrıca fuara katılmak isteyen KOBİ'ler de gerekli başvurularını yaparak KOSGEB'ten teşvik desteği alabilecekler. Ayrıntılı bilgi için ise fuarın resmi sitesi olan www.anatolive.org'u da ziyaret edebilirler.

İZMİR TİCARET ODASI'NDAN TEŞVİK
İzmir Ticaret Odası'da fuar kapsamında üyelerine yönelik önemli bir kolaylığa imza atıyor. İzmir Ticaret Odası'na üye olan firmalar odaya başvurdukları takdirde katılım ve finansal destek konusunda ayrıntılı bilgi alabilecekler.

BÖLGESEL KATILIMLAR
Fuara bireysel katılımların yanında Ayvalık Ticaret Odası ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Gemlik Ticaret Borsası ile Gemlik Ticaret Odası, Edremit Ticaret Odası, Çanakkale Ticaret Odası, Salihli Belediyesi, Antakya Ticaret Odası'da bölgesel olarak fuara katılım kararı aldılar.

SEKTÖRÜN TEK İHTİSAS FUARI OLAN ANATOLİVE 2008' E KATILMAK İÇİN EZGİ-A FUARCILIK'A BAŞVURABİLİRSİNİZ..
Ezgi_A Fuarcılık
Tel: 0 212 267 47 00 pbx
Faks: 0 212 267 44 66

No comments: