Wednesday, January 30, 2008

İZMİR TİCARET ODASINDAN ANATOLİVE'E DESTEK


İzmir Ticaret Odası 17-19 Nisan 2008 tarihleri arasında İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenecek olan Anatolive fuarına katılacak üye firmaları için finansal destekte bulunacak.

Ezgi'A Fuarcılık tarafından, DTM (Dış Ticaret Müsteşarlığı), TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) EZZİB (Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçılar Birliği) nin stratejik destekleri ve Zeytindostu Derneği'nin partnerliği ile düzenlenen Avrasya Zeytin, Zeytinyağı ve Prosesleri Fuarı & Kongresi Anatolive, bireysel ve bölgesel katılımların yanı sıra verilen teşvik destekleri ile yoluna devam ediyor.

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nde Türk zeytin ve zeytinyağı sektörünün yurtiçi ve yurtdışı tanıtım çalışmaları için biraraya gelinen toplantıda İzmir Ticaret Odası'ndan Aykut Terzioğlu fuara katılacak firmalar için ‘Oda' olarak finansal destek sağladıklarını belirtti.

17-19 Nisan 2008 tarihinde Türk zeytin ve zeytinyağı sektörünün ulusal ve uluslararası alanda vitrini olan fuara katılmak isteyen üye firmalar, İzmir Ticaret Odasına başvurdukları takdirde katılım ve finansal destek konusunda ayrıntılı bilgi alabilecekler.

No comments: