Friday, January 18, 2008

Tariş Zeytin Yağı Dünya Kataloğunda


İhlas Haber Ajansı
18 Ocak 2008 Cuma

Tariş Zeytin ve Zeytin Yağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin "İncecik" markalı yağı, dünyanın en iyi zeytin yağlarının toplandığı 'Lextravergine" kataloğuna girdi.
Tariş zeytin yağı, ünlü İtalyan gurme/gazeteci Marco Orregia tarafından hazırlanan, dünyanın en iyi zeytin yağlarının toplandığı uluslararası L'extravergine kataloğunda üçüncü kez yerini aldı. Tariş Zeytin A.Ş. tarafından dünyaya pazarlanan "İncecik" markalı zeytin yağından övgüyle söz eden katalog, zeytin yağı tutkunları için gerçek bir referans niteliğinde.

Tariş Zeytin A.Ş Genel Müdürü Hakkı Özmoralı, yılda bir kez çıkarılan ve dünyanın çok yakından izlediği L'extravergine kataloğunda yer almanın Türk zeytin yağının ve Tariş'in tanıtımına önemli katkıları olacağını kaydetti. Özmoralı, ''Dünyanın seçkin zeytin yağlarının toplandığı bu katalogda bulunmak, ürünümüzün ve markamızın taşıdığı değer ve hedefler açısından son derece önemlidir. Uluslararası bu katalog, kuşkusuz ürünlerimize yurtdışı pazarlarda katkı sağlayacaktır.'' dedi.

Özmoralı, bundan önce de "Eolia", "Kidonia " ve "Erkence" markalarıyla L'extravergine'da yer aldıklarını hatırlattı.

No comments: