Friday, November 30, 2007

'Ayvalık Zeytinyağı Pazarı' 30 Kasım-2 Aralık'ta..


Türk zeytinyağı sektörüne hizmet veren ünlü firmalar kaliteli markalarıyla 'Ayvalık Zeytinyağı Pazarı'nda bir araya geliyor.

Geleneksel pazar esprisiyle 30 Kasım -2 Aralık tarihleri arasında açık kalacak olan etkinlik zeytinyağını toptan ve perakende almak, kaliteli zeytinyağını tatmak ve bilgi sahibi olmak isteyenlere hizmet verecek.

Ayvalık'ın tarihi dokusunun yanı sıra sağlıklı bir yaşamın parçası olan zeytinyağını geniş bir ve platformda tanıtmak, tatmak ve tanımak isteyenler 'Ayvalık Zeytinyağı Pazarı'nda buluşacak.

Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık Ticaret Odası ortaklığında gerçekleştirilecek olan
'Ayvalık Zeytinyağı Pazarı', "Zeytinyağı – Kalite – Ayvalık" üçlemesi doğrultusunda bir sinerji yaratacak.

Yapılacak olan etkinliğin amaçları arasında Ayvalık'la bütünleşen kaliteli zeytinyağının imajını bölgesel, ulusal ve uluslararası platformda bilinirliliğini artırmak ayrıca Türk zeytinyağının tanıtımına katkı sağlamak yer alıyor.

Etkinlikte yer alan firmalar ise şöyle; Ayvada, Efendioğulları, Has Ada, Kırlangıç, Komili, Kristal, Kürşat, Mehmet Cömert, Miranda, Netafirm, Özender, Özgün, Pellenc, Ravika, Semle, Serdar Gürses, Sokol Delice, Tariş, Verde, Yudum, Zeytindostu Dernegi .

Türk zeytinyağının ünlü firmalarının ürettikleri kaliteli ürünlerini sergileyecekleri bir etkinlik olacak pazarda zeytinyağları perakende ve toptan olarak da satışa sunulacak.

Ayvalık Zeytinyağı Pazarı, İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde saat 10.00 ile 19.00 saatleri arasında üç gün süreyle açık kalacak.

No comments: