Wednesday, November 07, 2007

Tariş İstinye Park'ta


(YK-HO-Y) (İhlas Haber Ajansı)
06.11.2007


Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nin satış ve pazarlama şirketi olan Tariş Zeytin A.Ş.'nin konsept zeytinyağı butiği olan zeytinyağı tutkunlarına özel atmosfer ve çeşitlilik sunan Ta-Ze mağazalarının İstanbul'da Suadiye'den sonra ikincisi İstinye Park'ta açıldı.

Tariş Zeytin A.Ş. Genel Müdürü Hakkı Özmoralı, yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren Ta-Ze zeytinyağı butik mağazalarının sayısının İstinye Park'la 9'a ulaştığını ifade etti. Özmoralı, tüketicilerden gelen yoğun talep doğrultusunda İstanbul'da ikinci mağaza açıldığına işaret ederek, ''Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nin 28 bin üretici ortağının alın teri ve emeğinin en etkin araçlarla ve iddialı konumlamalarla taşınmasının kıvancını yaşıyoruz'' dedi.

Özmoralı, İstinye Park mağazasının franchising yöntemiyle gerçekleşen yatırım olduğunu belirtirken, Tariş Zeytinyağı markasına tüketici ve yatırımcı güveninin de yüksek olduğunu söyledi. İstinye Park'ın son dönemde gerçekleşen en önemli alış veriş mekanı kabul edildiğini anlatan Hakkı Özmoralı, Ta-Ze mağazası ile burada yer almanın da kendileri için önem taşıdığını ve söz konusu yatırımdan beklentilerinin yüksek olduğunu açıkladı. Özmoralı, ''Ta-Ze İstinye Park mağazasıyla amacın zeytinyağı tutkunlarına özel mekan sunmak ve ürünlerin zenginliğini göstermek" olduğunu belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Hedefimiz büyüyen pazarda Tariş Zeytinyağı markasının kalıcı yerini sağlamlaştırmak, zeytinyağı tüketimini artırmak ve farklı kullanım alanlarını tüketiciye anlatmaktır."

Orjin Grup ve Doğuş Grup Ortaklığı ile İstinye'de hayata geçirilen İstinye Park'ta 50 metrekare alanda kurulu Ta-Ze mağazasında ağırlıklı zeytin, zeytinyağı ve zeytinyağlı sabunlar olmak üzere toplam 300 kalem ürün satışa sunulacak.

Tariş Zeytin'den İstanbul'a 2. mağaza
Yeni Asır
7 Kasım 2007, Çarşamba

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nin satış ve pazarlama şirketi olan Tariş Zeytin A.Ş'nin konsept zeytinyağı butiği olan Ta-Ze mağazalarının İstanbul'da Suadiye'den sonra ikincisi İstinye Park'ta açıldı. Tariş Zeytin A.Ş. Genel Müdürü Hakkı Özmoralı, yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren Ta-Ze zeytinyağı butik mağazalarının sayısının İstinye Park ile beraber 9'a ulaştığını ifade etti. Özmoralı, tüketicilerden gelen yoğun talep doğrultusunda İstanbul'da ikinci mağazanın açıldığına belirterek, 28 bin üretici ortağın alın teri ve emeğinin tüketiciye ulaştırıldığını söyledi.
Özmoralı, İstinye Park mağazasının franchising yöntemiyle gerçekleşen bir yatırım olduğunu belirtirken, Tariş Zeytinyağı markasına tüketici ve yatırımcı güveninin de yüksek olduğunu dile getirdi. İstinye Park'ın son dönemde gerçekleşen en önemli alışveriş mekanı olarak kabul edildiğini ifade eden Hakkı Özmoralı, Ta-Ze mağazası ile burada yer almanın da kendileri için önem taşıdığını ve söz konusu yatırımdan beklentilerinin yüksek olduğunu dile getirdi.

No comments: