Monday, November 26, 2007

'Ayvalık Zeytinyağı Pazarı' Açılıyor


İhlas Haber Ajansı
26 Kasım 2007 Pazartesi

Türk zeytinyağı sektörüne hizmet veren ünlü firmalar, kaliteli markalarıyla 'Ayvalık Zeytinyağı Pazarı'nda bir araya geliyor.

Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık Ticaret Odası ortaklığında gerçekleştirilecek 'Ayvalık Zeytinyağı Pazarı'nın, "Zeytinyağı-Kalite-Ayvalık" üçlemesi doğrultusunda bir sinerji oluşturması hedefleniyor. Etkinliğin amaçları arasında Ayvalık'la bütünleşen kaliteli zeytinyağının imajını bölgesel, ulusal ve uluslararası platformda bilinirliliğini artırmak ayrıca Türk zeytinyağının tanıtımına katkı sağlamak yer alıyor.

Ayvalık Zeytinyağı Pazarı, 30 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde saat 10.00 ile 19.00 saatleri arasında açık kalacak.

Ayvalık Zeytinyağı Pazarı" 30 Kasım'da açılıyor
Dünya
27/11/2007, Salı


BALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde üretim yapan ünlü zeytinyağı markalarının ürünlerini sergileyecekleri "Ayvalık Zeytinyağı Pazarı", 30 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında açık kalacak.
Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık Ticaret Odası tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek organizasyonun, kaliteli Ayvalık zeytinyağının imajını, bölgesel, ulusal ve uluslararası platformlarda güçlendirmeyi ve tanıtımına katkı sağlamayı amaçladığı belirtildi.

İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde, 10.00-19.00 saatleri arasında 3 gün süreyle açık kalacak pazarda, "Ayvada, Efendioğulları, Has Ada, Kırlangıç, Komili, Kristal, Kürşat, Mehmet Cömert, Miranda, Netafirm, Özender, Özgün, Pellenc, Ravika, Semle, Serdar Gürses, Sokol Delice, Tariş, Verde, Yudum ve Zeytindostu" markaları ürünlerini sergileyecek. "Ayvalık Zeytinyağı Pazarı"nda sergilenen zeytinyağlarının, perakende ve toptan satışa sunulabileceği bildirildi.

No comments: